//
Следи нѐ
To Top

ВЕСТИ

  • Скопје во празнична магија (ФОТОГАЛЕРИЈА)

    Со отворањето на новогодишната населба „Винтерленд“ и светнувањето на новогодишната елка на плоштадот „Македонија“ симболично се означи почетокот на новогодишните празнувања...

    ВестиИнформативна Редакцијадекември 9, 2018
  • „Стоп на крвавите кошули“ – протест во Белград

    Повод за протестот беше нападот на лидерот на српската левица, Борко Стефановиќ, на 23 ноември во Крушевац.

    БалканИнформативна Редакцијадекември 9, 2018
реклама

СЦЕНА

НАУКА

Популарно.мк претставува производ на млада и амбициозна новинарска екипа која веќе шест години е дел од интернет просторот.

Содржината е заштитена со авторски права и е забрането секакво неовластено користење, реемитување и преземање на содржината во делови или во целост без писмена дозвола од нашата редакција.

Адреса: бул. АВНОЈ 112/24

Контакт телефон: 071-605-426

Емаил: info@popularno.mk

Редакција на информативен веб сајт Популарно.мк

Содржината е заштитена со авторски права © 2018 Овозможено од GPTM Production

error: Содржината е заштитена со авторски права.